Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

CNA ”zguduie” Primăria Chișinău. Au mai fost încătușați doi angajați

© Sputnik / Miroslav RotariПримария Кишинев
Примария Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Este vorba despre un dosar privind înstrăinarea unor terenuri ale municipalităţii

CHIȘINĂU, 6 sept – Sputnik. Doi funcţionari din cadrul Direcţiei Funcţiare a Primăriei Chişinău au fost reţinuţi. Informația a fost confirmată pentru Sputnik de purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune de amploare a CNA la Leușeni. Un șef a fost reținut

”În prezent sunt efectuate percheziţii în birourile acestora. Este vorba despre un dosar privind înstrăinarea unor terenuri ale municipalităţii. Operaţiunea continuă. Revenim cu detalii”, a declarat Starinschi.

Ofițerii și procurorii Anticorupție au mai reținut, în dimineața zilei de miercuri, un angajat al Primăriei municipiului Chișinău, specialist în cadrul Serviciului Civil de Alternativă al Preturii sectorului Râșcani.

Potrivit materialelor anchetei, funcționarul ar fi pretins și primit 12  mii de lei de la rudele unui tânăr, sub pretextul că-i va organiza serviciul civil și, ulterior, perfectarea livretului militar, în condițiile în care tânărul a refuzat satisfacerea serviciului militar în termen.

Fluxul de știri
0