Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii le-au băgat mâna în buzunare. Au găsit ceea ce au căutat – VIDEO

© МvdlnrКарманник
Карманник - Sputnik Moldova
Abonare
Tot mai mulți tineri inadecvați pe străzile Capitalei. În cadrul operațiunilor de patrulare intensivă a străzilor și curților din Chișinău, polițiștii din cadrul Batalionului Reacționare Operativă au oprit și documentat mai multe persoane care aveau droguri asupra lor.

CHIȘINĂU, 28 sept — Sputnik. Situații și lucruri de-a dreptul șocante ies la iveală în această perioadă, în care Poliția Capitalei patrulează intensiv străzile și blocurile din municipiul Chișinău. Poate nu ați știut, poate nici nu bănuiți, dar pe străzile urbei noastre, între blocuri, în fiecare zi, mișună zeci de indivizi care vând, mulți dintre ei și consumă, droguri.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: La ce poate duce dragostea soției unui traficant de droguri

Iată ce relatează oamenii legii într-un comunicat de presă plasat pe site-ul politiacapitalei.md.

Astfel, în cadrul patrulărilor intensive demarate pe străzile şi prin ogrăzile blocurilor de locuit din Capitală, echipajele mobile ale Batalionului Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au reținut şi documentat mai mulți indivizi, suspectați de păstrare şi consumul de substanțe narcotice.

Pe o stradă din sectorul Râșcani, polițiștii au observat un bărbat suspect, care la solicitarea polițiștilor de a se prezenta, manifesta un comportament neadecvat, fiind suspectat de consumul drogurilor. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al Capitalei, cu vârsta de 32 de ani, asupra căruia a fost depistat un plic din hârtie ascuns, în care se afla o substanță vegetală. El a fost escortat la Inspectorat pentru audieri.

În același timp, pe o altă strada din sectorul Centru al Capitalei, au fost opriți doi indivizi suspecți, ambii în vârstă de 29 ani, asupra cărora s-au depistat de asemenea niște pachețele cu masă vegetală necunoscută.

Conform legislației penale în vigoare, toți suspecții reținuți riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 13 000 lei sau închisoare de până la 2 ani.

Este de menționat că Poliția Capitalei a dispus intensificarea patrulărilor străzilor în vederea prevenirii și combaterii criminalității stradale.

Fluxul de știri
0