Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vameșii au rămas uimiți când au văzut asta în mașina unor moldoveni - FOTO

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ce riscă doi moldoveni care au încercat să-i ducă de nas pe vameșii Republicii Moldova

CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. Vameșii i-au reținut pe doi moldoveni de 25 și 42 de ani după ce au încercat să iasă din țară cu mai multe loturi de produse anabolizante, precum și ambalaje pentru acestea, pe care le-au ascuns în automobilul cu care se deplasau.

Cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: În Moldova și aleșii locali cultivă și vând droguri
Potrivit oamenilor legii, reținerea a avut loc joi, la ora 01:45. În cadrul verificărilor, vameșii au depistat 17 mii 300 de comprimate și 1 848 de fiole cu substanțe anabolizante, de producție autohtonă, 13 mii 500 de etichete autoadezive, 1 300 de cutii pentru ambalarea produselor farmaceutice, 2 200 de dopuri pentru recipiente și o trusă de laborator.

Bărbații au fost reținuți pentru 72 de ore. Ei sunt cercetați penal pentru contrabandă și riscă până la 10 ani de privațiune de liberate. Conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Fluxul de știri
0