Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: În Moldova și aleșii locali cultivă și vând droguri

CC0 / Pixabay / ROOKIE23 / Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Asta e prea de tot: s-a făcut consilier local ca să cultive și să vândă droguri. Și a mai organizat și un grup criminal.

CHIȘINĂU, 19 sept — Sputnik. Un consilier local din satul Crihana Veche, raionul Cahul, împreună cu o altă persoană, ambii făcând parte dintr-un grup criminal, au fost reținuți de către oamenii legii pentru că transportau droguri în cantități deosebit de mari, având scopul de a le comercializa.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: La ce poate duce dragostea soției unui traficant de droguri

În urma cercetărilor întreprinse în satul Crihana Veche, Oficiul SUD al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), în comun cu ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave al MAI, au depistat și ridicat 17 tufe de cânepă cultivată și 7 containere din plastic pline cu cânepă uscată și prelucrată, cu o cantitate totală de aproximativ 40 de kg.

Urmărirea penală pe caz a fost începută în luna ianuarie anul curent, iar conform materialelor cauzei penale, persoanele implicate in circulația drogurilor, cultivau plantele de cânepă într-o seră improvizată, amplasată în propria gradină.

În cazul în care vor fi găsite vinovate, persoanele reținute riscă până la 15 ani de privațiune de libertate.

Autor: Angela Covalciuc

Fluxul de știri
0