Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Oamenii legii au găsit asta într-un magazin din Capitală - VIDEO

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaFotografie simbol: Magazin
Fotografie simbol: Magazin - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a descins la un magazin alimentar din sectorul Buiucani al Capitalei după ce oamenii legii au fost informați că acolo sunt încălcate drepturile consumatorilor și sunt comercializate produse alimentare cu termen expirat.

CHIȘINĂU, 18 sept — Sputnik. Poliția Capitalei anunță că ofițerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Buiucani, din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, au efectuat verificări la un magazin alimentar, după ce au obţinut informaţii privind încălcarea drepturilor consumatorilor, precum şi informaţii despre comercializarea produselor alimentare cu termenul de valabilitate expirat.

Pește proaspăt - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Acesta este peștele pe care îl procurăm în piețele din Capitală

În cadrul verificării documentației de contabilitate şi verificare a produselor alimentare, polițiștii au constatat că vânzătorii comercializau produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, iar mijloacele financiare încasate nu erau contabilizate corespunzător. Totodată, aceștia n-au putut prezenta toate actele necesare de proveniență a produselor alimentare depistate în depozit, precum şi contractele de muncă ale angajaților.

droguri - Sputnik Moldova
Accidente
Doar în Moldova: Comerț cu droguri într-un magazin alimentar - VIDEO

În acest context poliţiştii vor sesiza instituţiile abilitate în domeniul alimentaţiei publice conform materialelor probatorii acumulate. Astfel, urmează să fie luate luată atitudine în privinţa factorilor de decizie conform competenţei.

Deocamdată, poliţiştii vor întocmi procesul verbal cu privire la contravenţii, iar directorul întreprinderii riscă amendă în mărime de până la 15 000 de lei.

 

Fluxul de știri
0