Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cum "a îndrăznit" șeful diplomației germane să acorde un interviu pentru RT

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaГлавный редактор телеканала RT и МИА "Россия сегодня" Маргарита Симоньян
Главный редактор телеканала RT и МИА Россия сегодня Маргарита Симоньян - Sputnik Moldova
Abonare
Redactorul-șef al Russia Today (RT), Margarita Simonian, a calificat drept isterică reacția publicației germane „Spiegel” la interviul acordat de ministrul de Externe al Germaniei pentru RT.

CHIȘINĂU, 16 sept — Sputnik. Redactorul-șef al Russia Today (RT), Margarita Simonian, a calificat drept isterică reacția jurnaliștilor de la revista germană „Spiegel" la interviul acordat pentru postul de televiziune RT de către ministrul de Externe al Germaniei, Sigmar Gabriel.

Конференция RT Информация, политика, СМИ: формирование нового миропорядка - Sputnik Moldova
Rusia
Sputnik și RT - surse media preferate de Casa Albă. Cum a reacționat Simonian

Anterior s-a scris că jurnaliștii de la revista germană „Spiegel", în cadrul unei discuții cu Sigmar Gabriel, ministrul de Externe al Germaniei, au criticat consimțământul acestuia de a comunica cu Russia Today Deutsch.

Ministrul a subliniat că Russia Today îi creează astfel posibilitatea de a avea acces la cetățenii de origine rusă care locuiesc în Germania și care nu citesc „Spiegel".

„Der Spiegel face isterie: șeful MAE al Germaniei „a îndrăznit" să acorde un interviu pentru Russia Today", a comentat Simonian.

Fluxul de știri
0