Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sputnik și RT - surse media preferate de Casa Albă. Cum a reacționat Simonian

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Accesați arhiva multimediaКонференция RT "Информация, политика, СМИ: формирование нового миропорядка"
Конференция RT Информация, политика, СМИ: формирование нового миропорядка - Sputnik Moldova
Abonare
Redactorul-șef al RT a comentat declarațiile lui John Podesta cu privire la pretinsa întâirtate de care s-ar bucura Sputnik și RT la Casa Albă

CHIȘINĂU, 25 mai — Sputnik. Redactorul-șef al postului de televiziune RT și al Agenției Internaționale de Știri "Rossia Segodnea", Margarita Simonian, a comentat declarațiile șefului staff-ului electoral al Hillary Clinton, John Podesta, precum că serviciul de presă al Casei Albe are drept surse de informare RT și Sputnik.

Anterior Podesta a declarat într-un comentariu oferit publicației Washington Post că aceste instituții media, precum și un șir de alte instituții de presă "se află astăzi pe poziție de surse de informare".

"RT și Sputnik sunt instituțiile de presă preferate la Casa Albă. E o noutate. Made my day, cum s-ar spune", a declarat Simonian.

Презентация книги Маргариты Симоньян В Москву! - Sputnik Moldova
Simonian: Ceea ce scrie Sputnik nu va scrie niciodată presa din UE

Anterior, staff-ul electoral al fostului candidat Hillary Clinton, administrația Obama și serviciile speciale SUA au învinuit Moscova de imixtiune în alegerile din SUA în favoarea lui Donald Trump. Comunitatea americană de informații a dedicat agenției Sputnik și RT peste o jumătate din volumul unui raport cu privire la așa-numita "implicare a Rusiei". Anexa cu titlul "Televiziunea Kremlinului încearcă să influențeze politica și să provoace sentimente de nemulțumire în SUA" ocupă șase din cele 14 pagini ale documentului final elaborate de serviciile secrete. Până în prezent, partea americană nu a oferit niciun fel de dovezi în sprijinul afirmațiilor sale, iar Rusia a respins în mai multe rânduri aceste învinuiri.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0