Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ziua Națională a Vinului 2017: Când și unde va avea loc marele eveniment

© Sputnik / Miroslav RotariДень вина в Кишиневе, центральная площадь города
День вина в Кишиневе, центральная площадь города - Sputnik Moldova
Abonare
Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”

CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik. Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, va fi organizată în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale.

День вина в Кишиневе, центральная площадь города - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mitul vinului din Moldova va fi descifrat în zilele de 7 și 8 octombrie

Potrivit datelor oferite de Oficiul Național al Viei și Vinului, Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri din regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”.

Timp de două zile, în inima capitalei vor fi amenajate standuri expoziționale ale producătorilor de vin, târgul meșterilor populari, Școala Vinului, Teatrul Gastronomic, un nou stand dedicat consumului moderat, o zonă dedicată alimentației publice și o scenă impunătoare.

Ziua Naţională a Vinului este organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Asociaţiile producătorilor de produse vitivinicole.


Fluxul de știri
0