Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În ce zi și la ce oră a decedat turista găsită moartă la Țâpova

© Photo : moldovenii.mdȚipova
Țipova - Sputnik Moldova
Abonare
Medicii legiști au desfășurat expertiza histologică pentru a stabili cu exactitate ziua și ora când a murit tânăra dispărută la Țâpova

CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik. Ziua și ora decesului turistei de 31 de ani, găsită moartă la Țâpova, vor fi stabilite în urma expertizei histologice pe care o efectuează medicii legiști, a declarat pentru Sputnik-Moldova, șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc. 

Șeful de la IGP a comunicat agenției că în prezent se efectuează expertiza medico-legală care va stabili cauzele concrete ale decesului femeii.

Ирина Качалова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Omor, suicid sau accident: Versiunea Poliției în cazul morții tinerei la Țâpova

”Ziua și ora decesului ni le vor spune medicii legiști. În funcție de rezultatele care vor fi prezentate în concluziile medicilor legiști vom decide dacă avem sau nu temei pentru a porni un dosar penal”, a declarat șeful adjunct al IGP. 

Versiunea preliminară a morții tinerei de 31 de ani, care a dispărut misterios în regiunea satului Țâpova, este calificată drept accident în urma căderii de la înălțime. 

Tânăra a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Căutările acesteia au început duminică seara. Luni, 11 septembrie, s-a alăturat căutărilor și o echipă de aproape 60 de salvatori, polițiști și chinologi. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit marți, 12 septembrie, la ora 13:29, în apropiere de Cascada Morții din Țâpova, la 500 de metri de campingul grupului de turiști din care făcea parte și victima. 

 

Fluxul de știri
0