Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Omor, suicid sau accident: Versiunea Poliției în cazul morții tinerei la Țâpova

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Omor, suicid sau accident, care este versiunea Poliției în cazul morții tinerei dispărută acum trei zile în regiunea satului Țâpova

CHIȘINĂU, 12 sept – Sputnik. Versiunea preliminară a morții tinerei de 31 de ani, care a dispărut misterios acum trei zile, în regiunea satului Țâpova, este calificată drept accident în urma căderii de la înălțime. 

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că această versiune nu este definitivă, deoarece ”nu este argumentată până la capăt”. 

”Versiunea preliminară pe care o examinăm în cazul morții femeii este căderea de la înălțime, care a provocat decesul. Însă pentru a avea fermitate în ipotezele noastre, a fost dispusă expertiza medico-legală a cadavrului. Concluziile pe care ni le vor prezenta medicii legiști ne vor ajuta să determinăm cauza morții”, a declarat Cavcaliuc. 

Șeful adjunct al IGP a precizat că la etapa actuală nu a fost deschis dosar. La moment sunt efectuate toate măsurile procesual penale. 

Gheorghe Cavcaliuc a mai declarat pentru Sputnik că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit la jumătate de kilometru de locul unde a fost amplasat campingul grupului cu care tânăra din Ialoveni a mers în excursie în locurile pitorești din regiunea satului Țâpova, raionul Rezina.

Țâpova - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Tânăra dispărută la Țâpova a fost găsită moartă

”Cadavrul a fost găsit la jumătate de kilometru de camping, într-o zonă de cascade, greu de străbătut”, a declarat Cavcaliuc. 

Întrebat despre grupul căruia i s-a alăturat Irina Cacialova, tânăra găsită moartă, șeful adjunct al IGP a declarat că ”majoritatea persoanelor au fost audiate”. Totodată, victima și-a lăsat toate lucrurile personale în cort, nu și-a luat cu ea nici măcar telefonul mobil. 

Tânăra a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Căutările acesteia au început duminică seara. Luni, 11 septembrie, s-a alăturat căutărilor și o echipă de aproape 60 de salvatori, polițiști și chinologi. 

Liliana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, a precizat pentru Sputnik-Moldova că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit marți, 12 septembrie, la ora 13:29, în apropiere de Cascada Morții din Țâpova.

Fluxul de știri
0