Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Surse: Alina Zotea a fixat ziua nunții. Detalii picante

© Sputnik / Miroslav RotariAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Un cunoscut blogger din Capitală afirmă că deputatul liberal Alina Zotea a fixat ziua nunții. Bloggerul spune că Mihai Ghimpu va fi invitat special al ceremoniei nupțiale, dar nu precizează cine va fi mirele.

CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Bloggerul Eugen Luchianiuc scrie că într-o sâmbătă, în data de 30 septembrie, deputatul Partidului Liberal Alina zotea va juca nunta la Chișinău. Mai exact, ceremonia nupțială se va desfășura la "Casa Sărbătorii" din Capitală, imobil care, potrivit bloggerului, i-ar aparține omului de afaceri Victor Șelin, care este și președintele Partidului Social Democrat, aflat în opoziție extraparlamentară.

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Zotea admite că primarul Chirtoacă a furat. Vezi ce îi scrie ea unui deputat PD

Luchianiuc afirmă că președintele Partidului Liberal, Mihai ghimpu, "este unul dintre invitații principali ai evenimentului", iar Dorin Chirtoacă nu a fost invitat deocamdată.

Noi vom preciza că, chiar dacă va fi invitat, cel mai probabil, Chirtoacă nu va putea onora această invitație, dat fiind că el se află în arest la domiciliu și probabil arestul va dura și după 30 septembrie.

Luchianiuc precizează că sursele blogului său l-au informat că Alina Zotea va juca nunta în data de 30 septembrie.

Anterior presa a scris că alesul inimii ei este Vlad Durnea, iar Zotea a confirmat acest lucru.

Fluxul de știri
0