Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La aproape un an de la divorț, Chirtoacă anunță motivul despărțirii de Loghin

© Facebook / Nicu GoncearDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Dorin Chirtoacă a făcut public motivul adevărat al divorțului său de jurnalista TV de la Chișinău

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Acum aproape un an, primarul liberal al Capitalei, Dorin Chirtoacă, suspendat din funcție pe perioada unor anchete care îl vizează, anunța că divorțează de jurnalista Anişoara Loghin.

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Societate
Anișoara Loghin, despre viața ei de după Chirtoacă

Cei doi s-au căsătorit la finele lunii mai a anului trecut. Nunta a fost organizată într-un local de lux din Chişinău şi la ea au participat deputaţi, miniştri, angajaţi ai Primăriei Capitalei, membri ai Partidului Liberal. Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Loghin în luna august 2015 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în timpul unui concert dedicat Zilei Limbii. 

Căsnicia acestuia cu ziarista nu a durat nici 5 luni. Liberalul a anunţat la 8 octombrie 2016 că împreună cu Loghin au decis să divorţeze fără ca să anunţe motivele.

De atunci au fost vehiculate un șir de versiuni care ar sta la baza destrămării căsniciei dintre cei doi. Vineri, însă, atunci când procurorii i-au înaintat lui Chirtoacă a doua învinuire – depăşirea atribuţiilor de serviciu – Chirtoacă a anunțat aproape plângând, cu voce tremurândă, că aceste dosare sunt de fapt ”dosarul vieții personale”.

”Dosarul meu se cheamă dosarul vieții personale. Mă doare în cot de acuzațiile acestea. A fost pusă în bătaie de joc și viața personală. Timpul înapoi nu-l dai”, a spus Chirtoacă cu lacrimi în ochi. 

”Starea mea de astăzi nu este din cauza dosarelor. Eu deja sentința mi-am luat-o prin faptul că nu am familie și copii. Există riscul să nici nu le am de acum încolo din cauza la tâmpeniile astea cu arestul și dosarul”, a spus Chirtoacă.  

Din spusele sale s-ar părea că divorțul a avut loc pentru a-și proteja aleasa inimii. Dorin Chirtoacă a preferat să-și ferească fosta nevastă de toate comentariile care au apărut după ce acesta a fost plasat în arest la domiciliu și acuzat de procurori de corupere pasivă, trafic de influență și depășirea atribuțiilor de serviciu. 

 

Fluxul de știri
0