Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anișoara Loghin, despre viața ei de după Chirtoacă

© Facebook / Nicu GoncearDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Este pentru prima dată când Anișoara Loghin acordă un interviu în care povestește cum își duce traiul după divorțul cu Dorin Chirtoacă. După mariajul din mai 2016, Anișoara spunea că are puțin timp liber, că își vede rar soțul din cauza muncii solicitante. Iată însă că acum Anișoara încearcă să-și revadă agenda de fiecare zi, să-și schimbe viața

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Anișoara Loghin a oferit un interviu pentru portalul perfecte.md, în care a relatat mai multe detalii din viața sa personală de după Chirtoacă.

Jurnalista a menționat că din toamnă are un regim nou de muncă, ceea ce, speră ea, îi va oferi posibilitatea să se alimenteze mai sănătos, întrucât ziua de lucru se va sfârși mult mai devreme decât ora 21:00, așa cum era până în prezent.

Ca și în perioada în care era soția lui Chirtoacă, munca îi solicită mai tot timpul, dar să muncească îi face plăcere.

Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Imperturbabilă, Anişoara Loghin a prezentat ştirea cu reţinerea lui Chirtoacă

„Munca îmi ocupă mai tot timpul și deja m-am obișnuit cu asta. Este locul în care practic s-au scurs ultimii 7 ani și jumătate din viața mea”, a precizat prezentatoarea de știri.

Cu toate acestea, Anișoara Loghin a dezvăluit că mai are uneori și timp liber, încercând în acele clipe să-și vadă prietenii și părinții.

„Relaxarea pentru mine este, cu siguranță, o zi în care sa nu ies din casă, să citesc măcar câteva rânduri sau să văd un film bun. Mai pun o mască pe față și mai fac ordine prin casă”, a adăugat ea.

Jurnalista a mai menționat că i-ar plăcea să aibă pentru cine să gătească, iar dacă are dispoziție, atunci reușește să gătească gustos. Cel mai mult îi place să facă ciorbă de pui.

„Nu gătesc niciodată doar pentru mine, pentru că mi-ar fi poftă de ceva, de aceea o fac destul de rar. Îmi place să fac ciorbă de pui, de exemplu (tăieței, cu mâna mea)”, a încheiat Anișoara Loghin.

Fluxul de știri
0