Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscopul lunii septembrie. Cine este favorizat și cine trebuie să fie atent

CC0 / Pixabay / Homestage / Гороскоп
Гороскоп - Sputnik Moldova
Abonare
Evenimentele generate de reluarea mersului direct al lui Mercur ar putea avea legătură cu intelectualii, învățământul, elevii, studenții, transporturile, drumurile, comunicarea, mass-media

CHIȘINĂU, 9 sept – Sputnik. Septembrie 2017 este o lună plină de viață, plină de ambiții și de dorințe, dar care poate să le întindă curse celor prea creduli ori neatenți și să ridice obstacole peste care pot trece doar cei care sunt capabili, perseverenți și hotărâți. 

Semnul Fecioarei este foarte activ, tranzitat pe rând sau simultan de Soare, Marte, Mercur și Venus. Toate acestea scot în evidență simbolistica Fecioarei: muncă, simț practic, perfecționism, minte ageră, locvacitate, vioiciune, dar și diverse fixuri și manii, tendința de a critica sau de a căuta nod în papură, iar această simbolistică marchează climatul perioadei, potrivit eastrolog.ro.

Partea neplăcută a lunii septembrie 2017 este că toate planetele care trec prin Fecioară se vor afla în opoziție cu amăgitorul și dubiosul Neptun (situat în Pești) și în careu cu tergiversantul, crispatul și obstrucționistul Saturn (aflat în Săgetător).

Девушки сидят на пешеходной улице Навагинская в центре Сочи - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce fel de minciuni preferă fiecare zodie în parte

Partea bună a lunii septembrie 2017 este că aceleași planete se vor afla și în trigon cu concentratul și ambițiosul Pluto, aspect care îi poate ajuta mult pe cei care au obiective clar definite și motivații puternice. 

Mercur în septembrie 2017:

Cel mai interesant parcurs îl are Mercur, planeta intelectului, a informației, a comunicării, a drumurilor, a mișcării și a noului. După ce a fost retrograd aproximativ trei săptămâni, timp în care a regresat din Fecioară în Leu, Mercur își reia mersul direct pe data de 5 septembrie 2017, cam în același loc unde s-a produs eclipsa de Soare din 21 august. Este o coincidență care poate avea semnificații adânci și care poate genera în jurul acestei date evenimente importante de natură mercuriană. Cel mai probabil este vorba despre evenimente neașteptate sau neobișnuite, dat fiind legătura dintre punctul de staționare al lui Mercur și locul eclipsei. Sau ar mai putea fi vorba despre o reactivare a efectelor eclipsei.

La nivel macro, evenimentele generate de reluarea mersului direct al lui Mercur ar putea avea legătură cu intelectualii, învățământul, elevii, studenții, transporturile, drumurile, comunicarea, mass-media. Nu este exclus să aibă legătură cu mișcările de aer (vânt puternic, furtuni) sau cu mișcările plăcilor tectonice (cutremure). 

Demn de remarcat – și cu efecte benefice! – este tranzitul lui Venus prin Leu în primele două decade din septembrie 2017. În decursul acestui tranzit, Venus face un sextil cu Jupiter și două trigoane, cu Saturn și Uranus. Configurația este favorabilă relațiilor sociale, eforturilor de echipă, cooperării, artelor, divertismentului, distracției, prieteniei, iubirii, căsniciei.


Fluxul de știri
0