Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poze indecente cu Angela Gonța. Ce ascunde jurnalista în telefonul său mobil

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Jurnalista Angela Gonța, cea de-a doua soție a ex-premierului Vladimir Filat, a fost invitată să răspundă la mai multe întrebări picante

CHIȘINĂU, 9 sept – Sputnik. Jurnalista Angela Gonța, cea de-a doua soție a ex-premierului Vladimir Filat, care își ispășește pedeapsa de 9 ani de închisoare pentru corupție, a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări picante. 

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonța, îngrijorată de viața lui Vladimir Filat?

Invitată la o discuție informală de o fostă colegă de a sa, Angela Gonța a fost pusă în situația de a răspundela mai multe întrebări picante, printre care – dacă și-a făcut sau nu operații plastice, când a fost ultima dată la o întâlnire romantică sau de câte ori a fost cerută în căsătorie. 

Întrebată dacă are poze indecente în arhiva telefonului său mobil, Gonța a răspuns: ”Nu găsești nimic, pentru că telefonul meu este plin cu poze cu copilul și pisica”. 

Totodată, jurnalista a spus că până la această dată nu și-a făcut nicio operație plastică, dar ”prezența acestui tip de înfrumusețare face parte din viața noastră și ar fi păcat să nu le încercăm”. 

Gonța a mai declarat în cadrul acestui interviu că în viața sa a fost cerută de trei ori în căsătorie, la două dintre care (fiind de la aceeași persoană) a răspuns negativ. 

Fluxul de știri
0