Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angela Gonța, îngrijorată de viața lui Vladimir Filat?

© Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta soție a fostului premier moldovean Vladimir Filat se arată îngrijorată de condițiile de detenție din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, acolo unde își ispășește pedeapsa și fostul ei soț.

CHIȘINĂU, 31 aug — Sputnik, Nicu Goncear. Rudele unui bărbat de 31 de ani, care a murit în Penitenciarul nr. 13 în timp ce se afla în arest preventiv, după ce a primit mandat de arestare pentru că ar fi insultat inspectorii de Patrulare, îi acuză pe oamenii legii că l-ar fi bătut, din care cauză a și survenit decesul. Motivul decesului invocat de administrația pușcăriei este pneumonie, potrivit protv.md.

Jurnalista Angela Gonța, fosta soție a lui Vladimir Filat, se arată îngrijorată de condițiile de detenție din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, invocând acest caz.

„Un bărbat de 30 ani a murit… de pneumonie, spune administrația pușcăriei. Și atât. Administrația dă de înțeles că nu e responsabilă de viața omului.
Totuși, dacă avea pneumonie, și nu a fost bătut — așa cum spun rudele, de ce nu l-ați tratat? Dacă nu aveați cu ce, de ce nu l-ați trimis acasă să se trateze, neoamenilor ce sunteți!”, a scris Gonța pe pagina sa de Facebook.

Totodată, ea se lafă nedumerită de faptul că tânărul a fost arestat doar pentru că a încălcat Regulamentul Circulației Rutiere.

„Să arestezi un om pentrut că a îndrăznit să insulte un polițist și să-l lași să moară la 30 de ani… asta se numește justiție. Când citesc așa știri, îmi vine să-mi iau fata sub aripă și să mă duc departe, foarte departe de țara voastră”.

Să fie oare îngrijorată Angela Gonța de viața fostului său soț, Vlad Filat?

Fluxul de știri
0