Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Evitați vineri centrul Chișinăului. Vezi ce se va întâmpla pe strada Pușkin

© Sputnik / Мирослав РотарьПробки Кишинева
Пробки Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul interimar al municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, a semnat o dispoziție care prevede sistarea circulației pe o porțiune din strada Pușkin

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Una dintre arterele principale din centrul Capitalei va fi închisă pentru o zi. Este vorba despre strada A. Pușkin care va fi blocată parțial de pe data de 8 septembrie până a doua zi, 9 septembrie.

Ultimul sunet - Sputnik Moldova
Ambuteiaje kilometrice în preajma instituțiilor de învățământ din Capitală
 

Potrivit dispoziției semnată de primarul interimar al municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, sistarea circulației pe o porțiune din strada Pușkin are loc în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a apeductului și canalizării pe adresa A. Pușkin 52. 

Șeful Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicație, Oleg Poiată, și comandantul Brigăzii de Patrulare din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, Dumitru Dermenji, vor asigura controlul executării prezentei dispoziții.

Fluxul de știri
0