Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Să fim cu ochii pe Andrian Candu - va face declarații importante

© Sputnik / Miroslav RotariПредседатель Парламента Андриан Канду
Председатель Парламента Андриан Канду - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 8 septembrie, la sediul Parlamentului republicii Moldova va avea loc o întâlnire a spicherului cu președinții comisiilor parlamentare permanente, după care vor urma declarații pentru presă

CHIȘINU, 7 sept — Sputnik, Nicu Goncear. Serviciul de presă al Parlamentului a anunțat că vineri, la ora 11.00, va avea loc o ședință comună a conducerii Parlamentului cu președinții comisiilor permanente. După această ședință, spicherul Andrian Candu va face declarații pentru presă.

Andrian Candu - Sputnik Moldova
Andrian Candu: Vom păși în 2018 cu un guvern nou, unul mai mic și mai eficient

Sesiunea parlamentară de toamnă-iarnă din acest an se anunță a fi una fierbinte. Totodată, agenda Legislativului este încărcată, fiind incluse mai multe proiecte importante ce urmează să fie dezbătute și supuse votului.

De menționat că partidele politice încep în această toamnă pregătirile pentru alegerile parlamentare din 2018. De altfel, unele partide deja sunt în plină campanie parlamentară, încă de după alegerile prezidențiale. Iar unii analiști chiar admit că am putea avea alegeri anticipate în Parlamentul țării. Astfel, declarațiile pe care urmează să le facă Andrian Candu ar putea să ofere indicii în acest sens, conturând mai multe procese și acțiuni importante ce se vor desfășura în scurt timp.

Așadar, să fim cu ochii pe spicher.

Fluxul de știri
0