Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Numărul călătoriilor din Moldova în Rusia a crescut cu o treime în 2017

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaЖители Москвы и гости столицы во время празднования Нового года на Манежной площади в Москве
Жители Москвы и гости столицы во время празднования Нового года на Манежной площади в Москве - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Numărul călătoriilor turistice din efectuate din Republica Moldova în Federația Rusă a crescut în 2017 cu o treime, constituind 246 de mii de vizite

CHIȘINĂU, 6 sept — Sputnik. Potrivit datelor agenției ruse TurStat, în primele șase luni ale anului 2017, Moldova a ocupat locul nouă ca număr de călătorii turistice efectuate în Rusia.

Totodată, numărul călătoriilor din Moldova în Rusia a crescut cu 33% față de anul trecut, constituind 246 de mii de vizite.

Ирина Мироник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Turismul intern din Moldova, în plină ascensiune

Potrivit totalurilor pe șase luni ale anului curent, printre primele 10 țări ale turismului receptor în Rusia se află Ucraina, Kazahstan, China, Finlanda, Azerbaidjan, Polonia, Armenia, Uzbekistan, Moldova și Germania.

Numărul total de călătorii turistice de intrare în Rusia în primele șase luni ale anului 2017 este de aproape 11 milioane de persoane.

Și în Moldova ai ce admira: vezi Infograficul Sputnik Moldova.

© Sputnik / Nicolai KibichMoldova turistică
Moldova turistică - Sputnik Moldova
Moldova turistică
Fluxul de știri
0