Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune de amploare a CNA la Leușeni. Un șef a fost reținut

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la administrația de stat a drumurilor
Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii anticorupţie şi CNA au constatat mai multe cazuri de percepere a taxelor de protecţie de la diferiţi agenţi economici care erau somaţi să plătească diferite sume de bani

CHIȘINĂU, 6 sept – Sputnik. Șeful postului de control fitosanitar Leuşeni a fost reţinut, cu puţin timp în urmă, de către ofițerii și procurorii anticorupție.

Обыски в мэрии Кишинева - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ultima oră: O nouă reținere în Primăria Chișinău
 

”Funcţionarul este bănuit de abuz în serviciu si îmbogăţire ilicită”, a declarat pentru Sputnik ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

Procurorii anticorupţie şi CNA au constatat mai multe cazuri de percepere a taxelor de protecţie de la diferiţi agenţi economici care erau somaţi să plătească diferite sume de bani pentru a scăpa de controlul mărfurilor importate.

Oamenii legii au făcut în aceastădimineață percheziţii atât la domiciliul funcționarului, cât şi în biroul de serviciu al acestuia. Acţiunea continuă.

Fluxul de știri
0