Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imperturbabilă, Anişoara Loghin a prezentat ştirea cu reţinerea lui Chirtoacă

© www.vipmagazin.mdAnișoara Loghin și Dorin Chirtoacă
Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
O situaţie bizară, dar nu inedită: Anişoara Loghin nu este prima prezentatoare de la ProTV care prezintă o ştire legată de soţ, amant sau fostul soţ

CHIŞINĂU, 27 mai — Sputnik. După experienţa pe care a trăit-o Angela Gonţa în calitatea de prezentatoare de ştiri, care a trebuit să prezinte subiecte legat de fostul său soţ Vlad Filat, Anişoara Loghin s-a pomenit şi ea în aceeaşi situaţie mai puţin plăcută, pentru care a avut nevoie de o concentrare aparte.

După ce a trăit o despărţire dureroasă de primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, jurnalista a aluns acum în situaţia în care a trebuie să prezinte ştiri legate de reţinerea acestuia.

Astfel, vineri, buletinul de ştiri prezentat de Anişoara Loghin a început anume cu subiectul reţinerii fostului său soţ Dorin Chirtoacă. Aceasta a fost însă imperturbabilă, nu a schiţat niciun gest care să-i trădeze starea de spirit, ci dimpotrivă, s-a ţinut foarte bine, aşa cum îi stă bine unui jurnalist experimentat.

Iată înregistrarea video a acestui buletin. Poate observaţi ce nu am reuşit să observăm noi.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0