Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Corina Fusu a anunțat că azi e ziua ei

© Facebook / Corina FusuCorina Fusu alături de cei doi fii ai săi, Leonard și Teodor
Corina Fusu alături de cei doi fii ai săi, Leonard și Teodor - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta ministră a Educației, liberala Corina Fusu a anunțat acum o oră și câteva minute pe pagina sa de facebook că azi este ziua ei (probabil, de naștere) și a postat mai multe fotografii cu oamenii dragi care i-au fost alături cu această ocazie frumoasă

CHIȘINĂU, 4 sept — Sputnik. Prima imagine pe care a difuzat-o Corina Fusu este cea în care ea apare între cei doi fi ai săi, Leonard Fusu și Teodor Fusu.

Корина Фусу на остановке общественного транспорта в Кишиневе - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Schimbare majoră în viața Corinei Fusu: Unde a fost văzută ex-ministrul

Corina Fusu s-a născut pe 4 septembrie 1959. Este jurnalist de profesie. În Republica Moldova ea a devenit cunoscută datorită carierei sale de mulți ani la televiziunea națională.

Ea este membru al Partidului Liberal, condus de Mihai Ghimpu. Începând cu anul 2009 a fost aleasă de mai multe ori deputat în Parlamentul țării, iar în 2015 pleacă din Parlament pentru a ocupa funcția de ministru al Educației. Ulterior ea împreună cu alți colegi liberali au părăsit funcțiile ocupate în executiv atunci când PL s-a retras în opoziția din cauza faptului că primarul capitalei, Dorin Chirtoacă și ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc, au fost arestați și atrași la răspundere penală.

Fluxul de știri
0