Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbare majoră în viața Corinei Fusu: Unde a fost văzută ex-ministrul

© Facebook / Privesc.EuКорина Фусу на остановке общественного транспорта в Кишиневе
Корина Фусу на остановке общественного транспорта в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul ministru al Educației, Corina Fusu, a schimbat mașina de serviciu pe troleibuz: îmbrăcată la patru ace, aceasta a fost surprinsă într-o stație de transport public

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik.  Marți, ex-ministra Educației a fost nevoită să revină cu transportul public de la un eveniment de comemorare, iar această situație nu pare să o fi deranjat deloc. Dimpotrivă, ea pare să o fi acceptat absolut firesc.

Fusu a participat la ceremonia de comemorare a victimelor primului val de deportări staliniste. Ulterior, membra de odinioară a Cabinetului de Miniștri a fost surprinsă într-o stație de transport public de lângă Gara Chișinău.

În imagine se vede cum aceasta așteaptă să vină transportul, după care urcă în troleibuz.

La sfârșitul lunii mai, Fusu și colegii săi de partid, Valeriu Munteanu și Gheorghe Brega, au demisionat din funcțiile pe care le ocupau în Guvern, respectiv, de ministru al Educației, Mediului și cea de vicepremier pentru probleme sociale.

Корина Фусу - Sputnik Moldova
Societate
Cum arăta Corina Fusu în tinerețe

Iar la 30 mai, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat patru decrete privind demisia miniștrilor liberali. Printre cei eliberați din funcție era și Iurie Chirinciuc, deja fost ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, care este arestat într-un dosar de fraudare a fondurilor europene.

Anterior, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că părăsește alianța de guvernare. În acest context, toți miniștrii și viceminiștrii care reprezentau partidul și-au prezentat demisia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0