Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fetița din satul Hrubna Nouă, Fălești, a fost găsită moartă

© Sputnik / Miroslav Rotariсмурд
смурд - Sputnik Moldova
Abonare
Fetița din satul Hrubna Nouă din raionul Fălești, care a fost de negăsit timp de câteva ore după explozia unei butelii de gaz în casa în care locuia, a fost găsită moartă.

CHIȘINĂU, 03 sep — Sputnik. La ora 11:38, salvatorii au găsit copilul de patru ani, care era mort din cauza rănilor provocate de dărâmăturile casei deteriorate de explozia unei butelii de gaz în satul Hrubna Nouă, raionul Fălești.

DSE pompieri пожарные пожарники - Sputnik Moldova
Accidente
Tragedie în Fălești: Fetiță de 4 ani îngropată sub dărâmăturile casei părintești

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, în momentul exploziei, fetița se juca în apropierea imobilului. Când s-a produs deflagrația, ea s-a pomenit sub dărâmături, a fost rănită și a decedat.

Lucrările de căutare a minorului au durat aproape trei ore. Bunica copilului de 48 de ani este internată la spital, în stare gravă, cu arsuri pe aproape 75 % din suprafața corpului.

Amintim că explozia a avut loc în această dimineață, la ora 08:18 minute.

Salvatorii presupun că deflagrația s-ar fi produs de la o butelie de propan-butan, fără să fi fost înregistrat și incendiu. Cazul este cercetat de către organele de drept, iar salvatorii vor fi în teren pentru lucrări de căutare și pentru monitorizare.

Fluxul de știri
0