Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie în Fălești: Fetiță de 4 ani îngropată sub dărâmăturile casei părintești

© Sputnik / Евгений ПанасенкоDSE pompieri пожарные пожарники
DSE pompieri пожарные пожарники - Sputnik Moldova
Abonare
O butelie de gaz a explodat într-o locuință din satul Hrubna Nouă din raionul Fălești. Deflagrația a fost atât de mare că a îngropat sub dărâmături un minor de patru ani.

CHIȘINĂU, 02 sep — Sputnik. În această dimineață, la ora 08:18 minute, Serviciul de Dispecerat Nord 901 a fost alertat, cu informația că în satul Hrubna Nouă, raionul Fălești, s-a produs o deflagrație într-o casă de locuit, anunță Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Imediat în teren a intervenit o echipă de salvatori din Fălești și un echipaj CRIO Chișinău (Centrul Republican de Intervenție Operativă). Ajunși în teren, salvatorii au stabilit că interiorul unei case a fost deteriorat în urma unei explozii, iar o femeie avea nevoie de îngrijiri medicale. Drept rezultat, a intervenit și un echipaj medical 903.

Totodată, salvatorii au stabilit că a dispărut un minor, o fetiță de patru ani, care se presupune că s-ar afla sub dărâmături.

Pentru efectuarea lucrărilor de căutare a copilului, în teren au mai intervenit încă 10 salvatori din cadrul Detașamentului Căutare-Salvare nr. 2 Bălți.

Salvatorii presupun că deflagrația s-ar fi produs de la o butelie de propan-butan, fără să fi fost înregistrat și incendiu. Cazul este cercetat de către organele de drept, iar salvatorii vor fi în teren pentru lucrări de căutare și pentru monitorizare.

Fluxul de știri
0