Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Acuzații grave aduse Poliției de Patrulare: Estorchează bani de la oameni. FOTO

© Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare Inspectoratul Național de Patrulare
Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Un cunoscut blogger de la Chișinău acuză Inspectoratul Național de Patrulare de faptul că angajații acestuia estorchează bani de la cetățeni, în special de la șoferii care au urcat băuți la volan.

CHIȘINĂU, 02 sep — Sputnik. Bloggerul Dumitru Ciorici scrie pe pagina sa de facebook că sâmbătă dimineața a fost stopat din trafic fără motiv de un angajat al Inspectoratului Național de Patrulare, care, potrivit lui, ar fi încercat să estorcheze bani.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Pe timp de calamitate, poliția vine cu amenințări: iată ce le-a făcut șoferilor

Iată cum povestește Dumitru Ciorici cele întâmplate.

"Azi, în jurul orei 12:25, mă oprește fără motiv inspectorul Eșanu, dacă nu greșesc. Era cu mașina din fotografie. Lângă bulevardul Grigore Vieru. Îmi cere actele, nici nu se uită la ele și mă întreabă dacă e tot ok. Da, spun eu. Apoi merge în spatele mașinii și îmi face semn să-l urmez. Bine dispus, mi-am spus că nu fac scandal și hai să văd ce este. Când vin în spatele mașinii mă întreabă:

— Ieri, vineri seara, ați servit alcool? Se simte miros de la dvs… Am impresia și că sunteți obosit.

Când l-am auzit îmi venea să-i trântesc un pumn în nas fără să-i mai răspund la întrebare.

— Nu are cum pentru că nu am servit ieri, am spus încercând să rămân calm. "Poate e de la odorizantul pe care tocmai l-am schimbat".

— Dar se simțea ceva în mașină. Dacă suflați în alcooltest, o să se depisteze?

— Vă repet încă o data: Nu! Pentru că nu am servit. Și am început să-l iau la rost. Când a simțit că nu îmi e frică de ce a pus la cale, mi-a întors actele și a plecat", scrie Dumitru Ciorici pe pagina sa de facebook.

Pornind de la cazul dat, bloggerul se întreabă ce este aceasta: "Măgarii polițienești sau prevenirea situațiilor periculoase?".

Mai jos el le cere socoteală responsabililor din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare.

"Dragi reprezentanți ai Inspectoratul National de Patrulare, cum se numește măgăria făcută de acești inspectori? Eu am senzația că e tentativă de estorcare de bani de la cetățeni, având motiv "ieri a fost vineri seara"! Dar îmi este interesant și cum o apreciați voi!?????", conchide bloggerul.

Vom nota că deocamdată angajații Inspectoratului Național de Patrulare nu au venit cu explicații asupra acestui caz.

Fluxul de știri
0