Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A lovit victima pe trecerea de pietoni, chiar în fața Primăriei și a fugit

© Sputnik / Мирослав РотарьPrimaria Chisinau
Primaria Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
Un șofer din Criuleni l-a lovit pe un chișinăuian pe trecerea de pietoni chiar în fața Primăriei Capitalei, după care a dus victima la spital și a fugit.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. Poliția Capitalei anunță că ieri, 29 august 2017, în jurul orei 12:10, oamenii legii au fost anunțați că, la intersecția străzii Vlaicu Pârcălab cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, un pieton a fost lovit de o mașină chiar pe zebră. În urma impactului, omul s-a ales cu leziuni corporale. La fața locului au intervenit imediat angajații Secției Supraveghere Transport şi Circulație Rutiere, care au demarat acțiuni speciale de investigații de comun cu angajații Secției Analiza Informațiilor din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chișinău, pentru a localiza automobilul şi a-l reţine pe conducătorul auto.

Pacient la spital - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Incredibil: Tânărul care s-a împușcat în cap în tirul de la Ciocana nu este mort

Potrivit comunicatului de presă făcut public de Polița Capitalei, victima accidentului rutier s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 55 ani, domiciliat în Chișinău.
În urma cercetărilor demarate, polițiștii au constatat că șoferul automobilului a transportat victima la Spitalul de Urgență, apoi a părăsit spitalul fără ca să anunțe organele de drept, așa cum prevăd procedurile legale.

Șoferul a fost localizat pe o stradă din Capitală şi escortat la sediul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău pentru audieri şi documentarea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul. Individul s-a dovedit a fi originar din raionul Criuleni, în vârstă de 38 ani, care ar fi revenit recent de peste hotarele ţării.

Respectiv, în temeiul materialului probatoriu acumulat de către poliţişti şi circumstanţele preliminare constatate, bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chișinău. El riscă o amendă în mărime de până la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani cu sau fără privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

Este de menţionat că suspectul a ignorat prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere şi anume punctul 12, care stipulează obligațiunile șoferului în cazul în care a fost implicat într-un accident rutier.

Fluxul de știri
0