Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Tânărul care s-a împușcat în cap în tirul de la Ciocana nu este mort

© Sputnik / Варвара Гертье / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția confirmat că tânărul care s-a împușcat în cap în tirul Ciocana nu este mort, în prezent el fiind internat în stare gravă la Spitalul de Urgență din Capitală.

CHIȘINĂU, 25 iun — Sputnik. Chișinăuianul de 27 de ani care și-a tras sâmbătă, 24 iunie, un glonț în cap, este încă viu, deși se află în stare gravă la Spitalul Salvării din municipiul Chișinău.

Pistol - Sputnik Moldova
Accidente
Împușcat în cap chiar cu arma pe care dorea să o procure. Un tânăr din Ciocana

Potrivit oamenilor legii, tânărul intenționa să cumpere pistolul cu care s-a împușcat. După ce s-a întâlnit cu vânzătorul, cei doi au mers la tirul „Dinamo", de unde au procurat mai multe cartușe pentru a testa arma.

Potrivit relatărilor oamenilor legii, cei doi au achitat taxa pentru serviciile de tir şi s-au deplasat ambii în tir pentru a efectua trageri la țintă din pistol. În magazia armei au fost încărcate 13 cartușe, după care tânărul a efectuat 11 împuşcături la țintă de la aliniamentul de tragere. După efectuarea tragerilor, cu arma în mână, acesta s-a deplasat pentru a verifica ținta. El a verificat ținta, după care, în mod inexplicabil, a îndreptat pistolul spre direcția capului şi a efectuat o împușcătură, cauzându-și un traumatism gravă în regiunea capului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0