Oribil: I-a tăiat capul soacrei și pretinde că are un motiv întemeiat

© Fotolia / Gina SandersДевушка отражает нападение
Девушка отражает нападение - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Femeia bănuită că și-ar fi decapitat soacra în urma unei dispute de familie depune mărturii în fața anchetei

CHIȘINĂU, 29 aug — Sputnik. Persoana bănuită de decapitarea soacrei sale a recunoscut că a dorit să-și păstreze familia de aceea a recurs la această crimă odioasă, au comunicat pentru Sputnik Kârgâzstan responsabili din cadrul Ministerului de Interne al acestei țări.

Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Societate
Gelozia i-a luat mințile: Crimă înfiorătoare săvârșită de un bărbat din Glodeni

Zilele trecute muncitorii de la salubritate au găsit într-o ladă de gunoi corpul decapitat al unei femei. Ulterior poliția a reținut-o pe nora victimei și pe sora nurorii, cele două având vârsta de 25 și, respectiv, 37 de ani.

Conform anchetei, soacra venise în ospeție la fiu. Suspecta a recunoscut că, cu o zi înainte de comiterea crimei, ea s-a certat cu soacră-sa, iar aceasta a spus că o să facă totul ca tinerii să nu mai fie împreună.

În dimineața zilei următoare, nora și-a ucis soacra lovind-o cu o piatră în cap în timp ce femeia dormea. Apoi și-a chemat în ajutor sora. Seara au chemat un taxi. Corpul decapitat l-au aruncat într-un container de gunoi, iar capul — în altul, de aceea capul nu a fost găsit nici până în prezent", au precizat autoritățile.

Tânăra familie are doi copii. În momentul cometerii crimei, soțul bănuitei era la serviciu.

Nora a recunoscut că a făcut acest pas pentru a-și menține familia.

Investigațiile continuă.

Fluxul de știri
0