Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: cum va fi vremea pe 27 august, dar și de Sfânta Maria

© Sputnik / Miroslav RotariЛето
Лето - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă astăzi, 27 august, de Ziua Independenței ne bucurăm de vreme frumoasă, atunci de luni, 28 august, meteorologii prognozează schimbarea bruscă a vremii în Moldova

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik. Potrivit serviciului Hidrometeorologic de Stat, duminică, 27 august, în toată țara vremea va fi frumoasă și fără precipitații. Până pe data de 31 august este instituit cod galben de secetă hidrologică.

Teren agricol - Sputnik Moldova
Prognoza agrometeorologică pentru primăvara și toamna acestui an

Temperatura aerului va urca astăzi până la 32-35 de grade Celsius. În partea de nord a țării temperatura aerului va fi de 30-33 de grade, iar noaptea va coborî până la 15-18 grade. La centru coloana de mercur va urca până la 34 de grade ziua, iar noaptea vor fi 16-19 grade. În sud se vor înregistra 32-35 de grade Celsius, iar noaptea vor fi 17-20 de grade.

Vântul va sufla din nord-vest cu 1-6 metri pe secundă, presiunea atmosferică, normală.

Pe 28 august, de Sfânta Maria, vremea se va răci. Temperatura aerului va fi de doar 26-29 grade la nord, iar la centru și sud va fi cu un grad mai mult. Specialiștii prognozează ploi de scurtă durată cu descărcări electrice în toată țara.

Iar marți, 29 august, temperatura aerului se va răci și mai mult. Ziua maximele vor fi de 21-24 grade. În unele raioane ale țării vor vi ploi de scurtă durată.

Fluxul de știri
0