Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii au dat peste șase prostituite pe Calea Basarabiei - vezi ce a urmat

© Sputnik / Валерий Левитин / Accesați arhiva multimediaClub de noapte
Club de noapte - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii moldoveni au desfășurat o serie de activități de prevenire a ilegalităților în zona străzii Calea Basarabiei din Chișinău, unde dat peste șase prostituate aflate la ”muncă”

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Poliția Capitalei informează că au fost depistate şi documentate șase persoane ”de genul feminin”, care ar fi fost implicate în practicarea prostituţiei.

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
În cluburile de noapte din Capitală găsești de toate, inclusiv prostituate

Oamenii legii le-au escortat la Inspectorat, unde au fost documentate şi le-au fost întocmite procese verbale privind practicarea activității ilegale.

Fetele erau venite la Chișinău din diferite raioane ale ţării. Cea mai tânără are 22 de ani, iar cea mai în vârstă — 33.

Cel mai probabil, acestea vor fi sancționate contravențional. Conform legislației, pentru practicarea prostituției ele riscă amenzi de la 1200 de lei până la 1800 de lei, sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 40 de ore.

Fluxul de știri
0