Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În cluburile de noapte din Capitală găsești de toate, inclusiv prostituate

© AFP 2024 / Olga MALTSEVABordel
Bordel - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au depistat în localurile verificate produse alimentare alterate, băuturi contrafăcute, dar și domnișoare care prestau servicii sexuale clienților.

CHIȘINĂU, 14 aug — Sputnik. Polițiștii sectorului Centru al Capitalei au continuat și în zilele de odihnă verificările prin cluburile de noapte din municipiul Chișinău.

Astfel, forţele de ordine cu suportul anagajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" au descins în cinci cluburi de noapte, unde au depistat grave încălcări ale legislaţiei.

Polițiștii au constatat aici abateri grave în domeniul contabilităţii, muncii, drepturilor consumatorilor şi altele.

Mai mult, în incinta unui hotel oamenii legii au dat de tinere care ar fi prestat servicii de masaj erotic şi servicii sexuale clienţilor, fiind ridicate telefoane mobile prin intermediul cărora erau purtate discuțiile cu potenţialii clienţi.

"De asemenea, în toate localurile verificate au fost depistate băuturi alcoolice fără timbre de acciz, precum şi produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, iar în aparatele de casă şi control au fost constatate sume băneşti necontabilizate", a specificat Poliția Capitalei într-un comunicat.

La fel în unele localuri, administraţia nu a putut prezenta autorizaţia de funcţionare obligatorie, a fost constatată lipsa registrelor contabile. Totodată, în respectivele cluburi erau prezente persoane în vârstă de 17 ani, ceea ce contravine legislaţiei în vigoare.

În contextul încălcărilor descoperite şi documentate de poliţişti, urmează să fie sesizate instituțiile competente care să ia măsurile prevăzute de legislație.

Fluxul de știri
0