Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon și-a numit un consilier pentru misiuni speciale

© Facebook / Igor DodonPreședintele Republicii Moldova, Igor Dodon
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Marți, Președintele Republicii Moldova a semnat un decret privind numirea unui consilier prezidențial pentru îndeplinirea unor misiuni speciale

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Igor Dodon l-a numit prin decret prezidențial pe Pavel VOICU în funcţia de consilier al Preşedintelui Republicii Moldova pentru misiuni speciale.

Șeful statului subliniază că Pavel Voicu are o experiență vastă de activitate în organele de drept.

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: guvernarea s-a implicat într-un joc geopolitic murdar împotriva RM

„Începând cu 1995 dumnealui a activat în diferite funcții în cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției¸ Centrului Național Anticorupție. A deținut funcțiile de comisar al Comisariatului Raional de Poliție din Călăraşi, Cimișlia, șef al Inspectoratului de Poliție sect. Buiucani mun. Chișinău, iar din februarie 2016 până în prezent — Șef al Inspectoratului de Poliție mun. Bender", notează Dodon.

Președintele mai subliniază că Voicu a absolvit Academia ”Ştefan cel Mare" a MAI și Academia de Administrare Publică pe lângă Preşedintele Republicii Moldova. Este doctorand al Institutului de Cercetări Juridice și Politice la Universitatea Academiei de Științe a Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0