Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un cunoscut regizor a fost reținut la Moscova

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaСледственный комитет
Следственный комитет - Sputnik Moldova
Abonare
Ancheta intenționează să-l acuze pe regizor de comiterea infracțiunii de escrocherie, urmând să fie luată decizia privind măsura preventivă de privare de libertate care-i va fi aplicată

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Kirill Serebrennikov, cunoscut regizor și conducător al teatrului „Gogol-centru", a fost reținut fiind suspectat de escrocherie, transmite RIA Novosti cu referire la comunicatul Comitetului de Anchetă al Federației Ruse.

Vista al río Neva y el Museo - Sputnik Moldova
Rusia
Vicedirectorul Ermitajului, arestat pentru escrocherie

„Direcția generală de investigare a cauzelor deosebit de importante a Comitetului de Anchetă (CA) din Rusia l-a reținut pe conducătorul artistic al teatrului „Gogol-centru" din Moscova, Kirill Serebrennikov, acesta fiind suspectat că a organizat delapidarea a cel puțin 68 milioane de ruble, alocate în anii 2011 — 2014 pentru realizarea proiectului „Platforma", le-a comunicat jurnaliștilor reprezentantul oficial al CA, Svetlana Petrenko.

Potrivit acesteia, ancheta intenționează să-l acuze pe Kirill Serebrennikov de comitere a infracțiunii, precum și să decidă asupra măsurii preventive care-i va fi aplicată.

Fluxul de știri
0