Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Patru automobile cu leșuri de animale urmau să ajungă la Piața Centrală

© Facebook / INPCarne fără acte de proveniență și de calitate care urma să ajungă la piața centrală din Chișinău
Carne fără acte de proveniență și de calitate care urma să ajungă la piața centrală din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Marți dimineața, polițiștii de patrulare au depistat în apropriere de piața centrală patru mijloace de transport pline cu carne de porc și de bovină, pentru care șoferii nu au putut prezenta actele prevăzute de lege

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. După ce au verificat cele patru automobile, oamenii legii au depistat 18 carcase de porc și 14 de bovină, potrivit serviciului de presă al INP.

Piața Centrală din Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Mafia de la Piața Centrală: Încă 5 tone de carne destinate comerțului ilegal

„Șoferii cu vârsta cuprinsă între 25 — 58 de ani, originari din nordul țării, întrebați de inspectorii de patrulare, au recunoscut că chiar dacă nu dețin actele necesare pe carne, aceasta urma să fie comercializată în piața centrală din capitală", notează sursa.

Potrivit INP, cei patru șoferi au fost sancționați contravențional. Aceștia au luat amenzi ce nu depășesc 4500 de lei, pentru că au transportat produse animale fără documente legale.

Inspectoratul Național de Patrulare precizează că atât carnea, cât și alte produse de origine animală sau non-animală pot fi consumate doar dacă au fost supuse controlului sanitar-veterinar.

Fluxul de știri
0