Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Veronica Herța a demisionat de la Direcția Generală Finanțe a primăriei Chișinău

© Facebook / Veronica HerțaVeronica Herța
Veronica Herța - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, Veronica Herța a anunțat că își încetează activitatea la Direcția Generală Finanțe din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău

CHIȘINĂU, 21 aug — Sputnik. Într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, Veronica Herța a anunțat că demisionează, mulțumindu-le tuturor celor din echipa cu care a lucrat.

Вода, APĂ - Sputnik Moldova
Societate
Veronica Herța ar putea rămâne fără funcția de director al „Apă-Canal Chişinău"

„Mulțumesc echipei de la Direcţia Generală Finanţe, oamenii cu care am lucrat cot la cot aproape 7 ani, oameni de la care am învățat multe lucruri şi alături de care am crescut pe plan profesional, oameni cu care am putut demonstra că Direcția Generală Finanţe este un etalon în ceia ce înseamnă activitatea în administrația publică locală", a scris Herța.

Totodată, ea le-a mulțumit și „celor de la Ministerul Finanțelor, Inspectoratul Fiscal, Inspecția Financiară, Curtea de Conturi și CALM (Congresul Aleșilor Locali din Moldova) pentru conlucrare, dezbateri poate pe alocuri mai puțin plăcute dar toate făcute în scopul îmbunătățirii activității, cadrului legal".

Ea a anunțat că până în anul 2021 urmează sa-și exercite atribuțiile pe care le are deja de 11 luni — cele de Director General al Societății pe Acțiuni „Apă Canal".

Fluxul de știri
0