Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Veronica Herța ar putea rămâne fără funcția de director al „Apă-Canal Chişinău"

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaВода, APĂ
Вода, APĂ - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul director al întreprinderii municipale „Apă-Canal", Constantin Becciev, a fost restabilit în funcția de director prin decizia judecătoriei Râșcani.

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. Consiliul de administraţie a Societăţii „Apă-Canal Chişinău" a declarat că va contesta hotărârea instanţei.

Judecătoria sectorului Râşcani al Capitalei a decis luni restabilirea lui Constantin Becciev în funcţia de director general al SA „Apă-Canal Chişinău", comunică Primăria.

Родник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Becciev şi-a luat în birou un aparat de cafea care costă cât 10 mii tone de apă

Instanţa a anulat totodată hotărârile Adunării generale extraordinare a acţionarilor SA „Apă-Canal Chişinău" din 08.09.2016, privind încetarea înainte de termen a împuternicirilor lui Constantin Becciev în calitate de director general al întreprinderii, dar şi numirea Veronicăi Herţa în funcţia respectivă.

Primăria amintește totodată că, la 14 februarie curent, SA „Apă-Canal Chişinău" a fost recunoscută în calitate de parte vătămată, în cauza penală în care Constantin Becciev are statut de învinuit, fiind suspectat de abuz în serviciu, soldate cu urmări grave".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0