Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz șocant la Zatoka: Un tânăr, snopit în bătaie în fața poliției - imagini +18

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaPlajă
Plajă - Sputnik Moldova
Abonare
I-au rupt de la gât lănțișorul, l-au lovit cu o piatră în cap, l-au bătut în timp ce el zăcea la pământ în stare inconștientă, iar la vre-o 20 de metri stăteau polițiștii ucraineni, care au privit cu indiferență, apoi s-au întors și au plecat

CHIȘINĂU, 19 aug — Sputnik. O turistă relatează despre un nou caz groaznic ce s-a întâmplat la stațiunea Zatoka balneară din Ucraina, unde obișnuiesc să meargă la mare mulți moldoveni. Fratele ei a fost jefuit în plină stradă ziua miaza mare de un hoț, care i-a rupt lănțișorul de la gât.

Odihnă la mare - Sputnik Moldova
Accidente
Zatoka șochează: Moldoveni lăsați fără automobile, bani și acte

Iată ce a urmat, potrivit surorii victimei:

Băiatul, în vârstă de 18 ani, a încercat să-l prindă pe cel care l-a jefuit la intrare într-un magazin, de unde a dorit să cumpere apă. În acest timp după el s-au luat alții doi. L-au lovit cu o piatră în cap și tânărul a căzut pe asfalt fără cunoștințe. Dar cei doi nu s-au oprit, ci l-au lovi cât au putut cu picioarele.

Ceea ce urmează este incalificabil:

„La 10-20 de metri se aflau polițiștii, care a privit totul, s-au întors și au plecat. PE el (pe fratele fetei care a relatat cazul) a ajutat o femeie care era cu copiii săi, a încercat să-l ridice, ea striga, ajutați-mă cineva să-l ducem la punctul medical".

Черноморское побережье Крыма, отдых на пляжах Гурзуф - Sputnik Moldova
Societate
Imagini de epocă - cum se odihneau moldovenii la Zatoka acum aproape 100 de ani

Pe alături treceau oameni, dar nimeni nu a sărit în ajutor…

Când și-a revenit, băiatul a mers la poliție. A încercat să seziseze poliția ucraineană și să solicite o expertiză medico-legală. Culmea: polițiștii ucraineni au refuzat cererile băiatului, căruia i s-a spus că plângerea lui nu va fi examinată de nimeni.

Autoarea relatării de pe Facebook strigă de durere și se revoltă că în acest caz îngrozitor nu există nicio șansă să se facă dreptate.

Ea a făcut apel către toți cei care merg la odihnă să aleagă corect locul și să aibă grijă de sine și de cei dragi.

Fluxul de știri
0