Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit acum 2 luni, însă povestea tragică a unui bărbat din Capitală continuă

© Photo : politiacapitalei.mdAccident rutier pe șoseaua Balcani
Accident rutier pe șoseaua Balcani - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Chiar dacă au trecut mai bine de două luni de când s-a produs tragicul accident, nici până astăzi nimeni nu l-a căutat pe bătrân

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Polițiștii din sectorul Botanica al Capitalei sunt în căutarea rudelor bărbatului care a decedat pe 21 iunie în urma unui accident rutier. Acesta a fost lovit de un automobil de model "Toyota Land Cruiser” pe șoseaua Balcani. Bărbatul a decedat pe loc din cauza leziunilor grave, incompatibile cu viața.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Grav accident rutier în sectorul Telecentru din Capitală: O persoană a murit

În urma cercetărilor demarate, oamenii legii au aflat identitatea pietonului lovit, chiar dacă nimeni nu a făcut vreo sesizare privind dispariția bărbatului. Este vorba de Vladimir Echim, de 65 de ani, care locuia pe strada Munceşti 326 "A" din sectorul Botanica.

Pe această cauză a fost iniţiată o cauză penală în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

Poliția Capitalei solicitate rudelor să se prezinte la sediul Direcţiei de Poliţie din Capitală situat pe strada Tighina 6, sau să telefoneze la numărul de contact: 0 22 254-772 / 0 798 08 707.

Fluxul de știri
0