Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident rutier în sectorul Telecentru din Capitală: O persoană a murit

© Sputnik / Rodion ProcaAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 11:00, soldându-se cu decesul unei persoane

CHIȘINĂU, 27 iul — Sputnik. Potrivit primelor informații, conducătorul auto și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce se afla la volanul automobilului personal.

Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Accidente
(FOTO) Grav accident rutier în centrul Capitalei: un automobil s-a răsturnat

Accident rutier a avut loc astăzi în jurul orei 11:00, în cartierul Telecentru al Capitalei, informează Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Din spusele pasagerei, bărbatul de aproximativ 60 de ani care se deplasa cu automobilul personal și-a pierdut brusc cunoștința, a derapat de pe șosea, lovindu-se într-un copac.

"Impactul puternic a cauzat decesul subit al bărbatului, iar pasagera a suferit fracturi în regiunea membrului inferior drept", precizează sursa într-un comunicat.

Un echipaj 903 a intervenit prompt, însă, din păcate, nu a putut decât să constatate decesul persoanei de la volan. Pasagerei i-a fost acordat asistență medicală de urgență și a fost transportată la spital.

Fluxul de știri
0