Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Eveniment important: Săptămâna energetică rusă - 2017

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaForum energetic
Forum energetic - Sputnik Moldova
Abonare
De pe 3 până pe 7 octombrie, la Moscova, se va desfășura forumul internațional pentru eficiență energetică și dezvoltare energetică „Săptămâna energetică rusă - 2017"

CHIȘINĂU, 14 aug — Sputnik. "Săptămâna energetică rusă — 2017" reprezintă o platformă profesională de afaceri, unde se adună, în același timp, reprezentanții companiilor energetice și puterii de stat, unde sunt discutate căile de interacțiune și sunt identificați vectorii de realizare și de dezvoltare a Programului de sporire a eficienței energetice. La aceste eveniment, exoperții dau o notă situației de pe piețele energetice rusă și internațională, informează serviciul de presă al Ambasadei Rusiei la Chișinău.

Întâlnire dintre Vladimir Putin și Victor Orban - Sputnik Moldova
Orban a rezolvat cu Putin aproape toate problemele energetice ale Ungariei

Programul de afaceri amplu al Forumului oferă posibilitatea de a cunoaște experiența țărilor care au avansat cel mai mult în domeniul eficienței energetice și conservării energiei. Pe această platformă este soluționată inclusiv sarcina strategică de popularizare și solicitare a securității energetice și de economisire a resurselor ca principii de bază ale energiei de alternativă.

Scopul Forumului este demonstrarea perspectivelor complexului rus combustibil-energetic și realizarea potențialului cooperării internaționale în domeniul energeticii. Forumul va deveni o platformă pentru discutarea noilor provocări, cu care se confruntă sectorul energetic al economiei și a problemelor actuale legate de dezvoltarea structurii de ramură.

Вице-премьер Молдовы Октавиан Калмык - Sputnik Moldova
Moldova primește laude de la UE pentru liberalizarea pieței energetice

Predecesorul „Săptămânii energetice ruse" este Forumul internațional pentru eficiență energetică și dezvoltare a energeticii (ENES), care în cei 5 ani de desfășurare a devenit principalul eveniment în domeniul eficienței energetice în Rusia și în afara hotarelor ei.

Potrivit organizatorilor evenimentului, în acest an este așteptată participarea a 150 de șefi ale instituțiilor de profil din diferite țări și membri ai comitetelor naționale ale Consiliului Internațional al Petrolului, precum și peste 7 mii de conducători de companii și 15 mii de specialiști în domeniul combustibil-energetic. La ora actuală continuă formarea unei liste suplimentare a invitaților străini la acest Forum.

Mai multe informații despre programul evenimentului și formele de participare pot fi găsite pe site-ul: www.rusenergyweek.com.

Fluxul de știri
0