Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi la vremea de apoi? Pr. Argatu spune că deja semnele sunt vizibile

© Facebook / Părintele Ilarion ArgatuPărintele Ilarion Argatu
Părintele Ilarion Argatu - Sputnik Moldova
Abonare
”La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de rușine; fetele vor avea servicii de-și vor ridica poalele pentru șefii lor; vor fi lacrimi în toate casele și griji pentru servici”, afirmă părintele Argatu.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik. Prorocirile părintelui Ilarion Argatu despre vremurile din urma nu-l pot lăsa indiferent pe cel ce privește cu atenție cele ce se întâmplă astăzi, cum evoluează morala publică, pe ce cale merge întreaga societate. Reproducem aici de pe altarulathonit.com cele 8 prorocire ortodoxe ale părintelui Argatu, care, atenție!, face precizarea că unele dintre aceste semne pot fi văzute chiar astăzi.

Părintele Calistrat Chifan - Sputnik Moldova
(VIDEO) Părintele Calistrat face praf teoria evoluționistă

Va fi vremea de apoi. Se vor întâmpla următoarele:

1. „Viaţa de familie va fi la pământ." Soţii se vor înşeala, nu se vor mai respecta, copii nu mai ascultă şi nu-şi mai respectă părinţii. Toate acestea se întâmplă şi azi.

2. „La vremea de apoi ne vom ţine cu mâna de burtă şi ne vom uita la cer." Au sosit timpurile acelea. Câți n-au ce mânca sau cu ce să-și crească copii.

3. „La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine." Vedeţi dumneavoastră singuri, la tot pasul, tinerii făcând tot felul de gesturi, cuvinte rușinoase, fetele pe jumătate goale, nu se respectă între ei, se jignesc, nu mai e dragostea aceea frumoasă dintre bărbat şi femeie cu respect, milă şi simțul sacrificiului unul pentru altul. Din cauza aceasta căsniciile, ori nu se mai fac, ori se strică foarte repede. Divorțurile care pe vremea mea nu prea auzeai de ele, azi sunt la modă, toată lumea divorțează.

4. „La vremea de apoi, vor fi lacrimi în toate casele şi griji pentru servici." Vedeți câte nenorociri sunt în toate familiile: sărăcie, boli, copii fără servici, fac școli şi nu au unde să lucreze, şi griji în servici cu frica cu care stă omul zilnic „m-o da afară sau nu m-o da".

Savatie Baștovoi - Sputnik Moldova
Părintele Savatie Baștovoi scrutează Prutul. Află ce planuri are - FOTO

5. „La vremea de apoi, se vor sili dracii să ia la ei şi pe cei care sunt scrişi în cartea vieţii." Adică aceia care încă de la naştere au ţinut rânduiala lui Dumnezeu: botezaţi, spovediţi, împărtăşiţi, feciori, fecioare până la căsătorie, ţin posturile de peste an, merg regulat la biserică, fac fapte bune şi pe-aceia se sileşte diavolul să-i ia la el.

6. „La vremea de apoi, urlă diavolul ca un lup căutând pe cine să apuce."

7. „La vremea de apoi, copii vor avea chipul balaurului." Adică un trup cu mai multe nume. Omul este dintr-un trup şi suflet. Balaurii au un trup şi mai multe capete. Au ajuns părinţii din zilele noastre, când îşi botează copii să le dea mai multe nume 2-3-4 şi când îi strigă, îi strigă numai pe unul singur. Nu mai pun nume de sfinţi la copiii lor, pun nume de actori, cântăreţi… Pe vremea mea, era un obicei şi aşa este de fapt bine, să pui numele copilului tău, după numele sfântului în ziua în care s-a născut, ca sfântul să-l ocrotească de-a lungul vieții, sau a sfinţilor cu cruce roşie care urmează: Sfântul Gheorghe, Sfântul Nicolae, Maica Domnului este înaintea tuturor sfinților.

8. „La vremea de apoi, fetele vor avea servicii de-şi vor ridica poalele pentru şefii lor."

Părintele Ilarion Argatu este unul dintre marii duhovnici ai vremurilor noastre. "Trebuie să nu uităm nicio clipă că zilele noastre sunt scurte pe Pământ. Dar eternitatea, veșnicia o avem în cer, promisa de Dumnezeu, și pe aceea trebuie să o păstram cu sfințenie", afirma părintele Ilarion Argatu. Mare duhovnic și nevoitor, părintele Ilarion s-a născut în data de 2 august 1913, în localitatea Valea Glodului, comuna Vulturești, județul Suceava, și a adormit în data de 11 mai 1999, la Mănăstirea Cernica.

Fluxul de știri
0