Teroare în Malmo, Suedia: Focuri de armă și oameni răniți pe stradă

© REUTERS / TT News Agency/Christine OlssonA police car is seen as several cars were set on fire during a riot, according to local media, in Rinkeby suburb, outside Stockholm, Sweden February 20, 2017.
A police car is seen as several cars were set on fire during a riot, according to local media, in Rinkeby suburb, outside Stockholm, Sweden February 20, 2017. - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane au fost de focuri de armă în cel de-al treilea cel mai mare oraș din Suedia, Malmo. Poliția a blocat zona și în prezent îi caută pe cei care au tras.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik.  Focurile de armă au fost trase dintr-o clădire de pe strada Ystadvagen din Malmo, Suedia, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, conform unei declarații a poliției. Două persoane au suferit leziuni care le amenință viața, iar altele au leziuni minore, potrivit RT.

Police officers man a cordon at Finsbury Park where a vehicle struck pedestrians in London Monday, June 19, 2017. Police say a vehicle struck pedestrians on a road in north London, leaving several casualties and one person has been arrested. - Sputnik Moldova
Un nou atac lângă o moschee din Londra

Aproximativ 70-100 de persoane se aflau în clădire în momentul atacului, potrivit presei locale.

Mass-media a mei precizat că un om a intrat în clădire strigând "Cine l-a lovit pe fratele meu?" Înainte de a deschide focul.

RT s-a adresat poliției suedeze, care a declarat că nu poate confirma în momentul de față dacă incidentul a fost izolat, potrivit purtătoarului purtător de cuvânt al poliției, Anna Goransson.

În prezent, poliția discută cu martori și verifică camerele CCTV. Traficul din zonă a fost blocat, urmând a fi restabilit după examinare.

Fluxul de știri
0