Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un nou atac lângă o moschee din Londra

© AP Photo / Victoria Jones/PA via APPolice officers man a cordon at Finsbury Park where a vehicle struck pedestrians in London Monday, June 19, 2017. Police say a vehicle struck pedestrians on a road in north London, leaving several casualties and one person has been arrested.
Police officers man a cordon at Finsbury Park where a vehicle struck pedestrians in London Monday, June 19, 2017. Police say a vehicle struck pedestrians on a road in north London, leaving several casualties and one person has been arrested. - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost împușcat de poliție după ce a atacat oamenii dintr-o moschee din centrul Londrei, marți noaptea

CHIȘINĂU, 21 iun — Sputnik. Atacul a avut loc la moscheea din Regent's Park, în jurul orei 01:20, când poliția a fost chemată să se ocupe de un om care avea un "obiect" în mână, în timpul rugăciunilor de Ramadan, scrie RT.

Martorul Maria Idrissi a declarat pe Twitter că atacatorul "a intrat în moscheea din Regent's Park și a încercat să atace un om, dar din fericire a fost oprit de poliție și a fost reținut afară".

"Toată lumea este bine că de această dată echipa de securitate a făcut o treabă excepțională", a adăugat martorul după ce pericolul a fost îndepărtat.

Omul a fost arestat pentru amenințarea liniștii publice. Apoi a fost luat de poliție. Nimeni nu a fost rănit.

"Obiectul care a fost fluturat s-a dovedit a fi un pantof lucios din moschee. Incidentul nu este tratat ca fiind legat de terorism în acest moment", a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Metropolitane.

Incidentul vine după atacul terorist de luni seara din fața moscheii din Finsbury Park, în nordul Londrei. Un om a murit la locul crimei și 10 au fost trimiși la spital cu leziuni grave. În urma violențelor teroriste din Londra și Manchester din ultimele luni, Comisarul Metropolitan al Poliției, Cressida Dick, a cerut încă 1867 de ofițeri pentru a fi echipați pentru cazuri de urgență.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0