Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Două familii au rămas fără întreținători. Aceștia au făcut un lucru banal

© Sputnik / Miroslav RotariДнестр
Днестр - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, în ultimele 24 de ore, două persoane și-au pierdut viața la scăldat

CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Doi bărbați au murit înecați în ultimele 24 de ore în bazinele acvatice din Moldova. 

Primul caz de înec a avut loc în localitatea Todirești, raionul Ungheni. Aici un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a intrat în iazul din apropierea localității și nu a mai ieșit. Salvatorii au recuperat cadavrul persoanei după mai multe ore de căutări.

Днестр - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Corpul minorului înecat luni în Nistru a fost recuperat de salvatori
 

Un alt bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața în râul Nistru, în apropierea localității Șerpeni din raionul Anenii Noi. Persoana a murit după ce a intrat în râu. 

Cazul a fost raportat Serviciului Situații Excepționale care au întreprins lucrări de căutare pe perimetrul râului, dar fără rezultat. Lucrările de căutare vor continua și pe parcursul zilei de vineri. 

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează oamenii să nu meargă la scăldat în locuri neautorizate, întrucât acestea nu sunt amenajate cu stații de salvare. Conform datelor operative, de la începutul anului 2017, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața  68 de persoane inclusiv 12 copii.


Fluxul de știri
0