Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea toridă face victime. Patru cazuri de insolație, înregistrate în Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Codul portocaliu de caniculă face ravagii, trei bărbați și o femeie au suferit insolație, unii dintre ei au fost internați la spital.

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Un caz de insolație a fost înregistrat în satul Ghioltosu din raionul Cantemir. Victima caniculei s-a dovedit un bărbat în vârstă de 80 de ani. 

Una ola de calor en Francia - Sputnik Moldova
Codul roșu de caniculă a pus stăpânire pe Europa. În Moldova se anunță 39 grade

Echipa de asistență medicală urgentă l-a găsit pe pensuinar în stare de inconștiență în propria ogradă. Bărbatul prezenta, pe lângă semne de insolație, și semne de traumatism cranio-cerebral.

Medicii i-au acordat asistență medicală de urgență și l-au transportat la spitalul raional. Pacientul se află în continuare sub supravegherea medicilor din spital.

De la începutul acestei săptămâni, la Serviciul de Urgență au mai fost înregistrate trei cazuri de insolație. Este vorba despre doi bărbați și o femeie, cu vârstele cuprinse între 49-57 de ani, din raioanele Ungheni, Leova și Comrat. Unul dintre pacienți a necesitat îngrijiri medicale suplimentare, fiind transportat la spital.

Fluxul de știri
0