Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune în forță pe traseul Chișinău-Hâncești. Oprit în drum spre România

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI - Sputnik Moldova
Abonare
Bănuitul a fost reținut în flagrant pe traseul Chişinău-Hânceşti în timp ce se deplasa cu automobilul său spre România

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Un tânăr de 21 de ani, cetățean al României, este acuzat de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale din Moldova că a racolat mai multe tinere din țara noastră pentru a practica prostituția în Constanța, România. Plata pentru acest serviciu varia între 700 — 1000 euro, săptămânal.

Figurantul a fost reținut pentru 72 de ore. La demersul procurorilor, instanța de judecată ia aplicat arest pe un termen de 30 de zile.

Frau - Sputnik Moldova
Societate
Un cetăţean francez, reţinut în Moldova pentru proxenetism

Învinuitul a făcut cunoștință cu tinerele de 19-20 ani prin intermediul aplicației „Messenger”. Bărbatul le-a dat acestora bani pentru perfectarea pașaportului, iar ulterior a negociat toate detaliile privind practicarea prostituției și organizarea deplasării acestora pe teritoriul României.

Bănuitul a fost reținut în flagrant, la data de 1 august, pe traseul Chişinău-Hânceşti, în timp ce transporta cu automobilul în România două tinere originare din municipiul Chișinău.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de proxenetism se pedepsesc cu închisoare de la 4 la 7 ani.

 

Fluxul de știri
0