Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mașinile de mare tonaj sunt oprite la intrarea în Chișinău

© Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPДорожный знак, ограничивающий движение фур в жару
Дорожный знак, ограничивающий движение фур в жару - Sputnik Moldova
Abonare
Interdicția nu se referă la automobilele care transportă călători, produse alimentare și materiale necesare pentru prevenirea și lichidarea consecințelor unor situații excepționale

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Transportul de mare tonaj, greutatea căruia este mai mare de 20 de tone, nu are voie să intre în Chișinău în intervalul orelor 10.00 – 20.00. Interdicția este valabilă în zilele când temperatura aerului este de peste 30 de grade.

Una ola de calor en Francia - Sputnik Moldova
Codul roșu de caniculă a pus stăpânire pe Europa. În Moldova se anunță 39 grade

Interdicția nu se referă la automobilele care transportă călători, produse alimentare și materiale necesare pentru prevenirea și lichidarea consecințelor excepționale.

În Moldova este valabil codul portocaliu de caniculă. Inspectoratul Național de Patrulare (INP) le recomandă șoferilor să își planifice pe cât posibil deplasările cu mașina în afara intervalului 10.00 — 18.00, să nu lase copiii să aștepte în interiorul autovehiculelor parcate la soare.

Pietonii sunt îndemnați să evite expunerea prelungită la soare.

Fluxul de știri
0