Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gamrețchi ar putea face prăpăd la Primărie, dacă va spune „tot ce știe”

© Sputnik / Мирослав РотарьAlertă cu bombă la Primaria Chișinău
Alertă cu bombă la Primaria Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
După ce i-a fost anunțată sentința de condamnare la doi ani de privațiune de libertate, fostul șef al Direcției transport public din Chișinău, Igor Gamrețchi, a declarat că dacă va începe să facă declarații și comentarii pe Facebook, atunci jumătate din colegii lui de la Primărie vor trebui să plece

CHIȘINĂU, 3 aug — Sputnik. Fiind întrebat de jurnaliști dacă își recunoaște vina, Gamrețchi a evitat să ofere un răspuns tranșant, dar a subliniat că a făcut declarații „pentru stabilirea adevărului".

„Fiecare are poziția lui și fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut. Nu cineva va duce carul în spate pentru altcineva", a spus condamnatul.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Chirtoacă sugerează că va face pușcărie din cauza colegului lui clasă Gamrețchi

Totodată el a făcut următorul avertisment: „Dacă dau eu declarații, cred că jumătate dintre colegi o să trebuiască să plece. Deci, să nu fie cineva prea curat, iar cuiva să i se încarce carul. Nu merge. Fiecare își apără drepturile conform legislației și conform adevărului".

El a mai spus că „a stabili adevărul înseamnă a stabili adevărul, dar nu a scrie pe Facebook", apoi a adăugat: „dacă mă apuc de scris, o să le pară rău".

Jurnaliștii l-au întrebat dacă se referă la Dorin Chirtoacă, care a făcut mai multe comentarii pe Facebook.

„La mai mulți mă refer", a fost răspunsul scurt al lui Gamrrețchi.

El a comentat și pedeapsa pe care i-a aplicat-o instanța de judecată: „mă așteptam la o hotărâre nu atât de aspră. Voi discuta cu avocatul meu sentința. Asta este. O să încerc să-mi apăr drepturile până la final".

Fluxul de știri
0