Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Jumătate de secol de detenție în cazul copilului de 12 zile vândut de părinți

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Jumătate de secol de închisoare pentru cumpărător și părinții care și-au vândut copilul

CHIȘINĂU, 3 aug – Sputnik. Cuplul din Bălţi, care şi-a vândut bebeluşul contra unei sume de doar 100 de euro, a fost condamnat la 15 și, respectiv, 17 ani de închisoare, iar cetățeana germană, de origine kazahă, care a cumpărat copilul a primit 18 ani de detenție. Prin cumul, cele trei persoane au fost condamnate la 50 de ani de închisoare.

Cazul de rezonanţă a avut loc la începutul acestui an, la punctul de trecere Leuşeni-Albiţa, unde poliţiştii de frontieră au reuşit să-i oprească pe doi bărbaţi şi o femeie cu cetăţenie germană care avea în braţe un bebeluş.

Работа вневедомственной охраны московской полиции - Sputnik Moldova
Societate
Afacere în familie: racolau și traficau tinere și copii în Turcia

Fetiţa avea doar 12 zile, iar actele pe care le deţineau au stârnit suspiciuni. Ancheta a arătat că părinţii copilului au început negocierele încă la sfârşitul anului trecut, pentru a vinde fetiţa imediat după naştere.

Mama copilului care a primit 15 ani de închisoare are 26 de ani, iar tatăl, condamnat la 17 ani de pușcărie, în vârstă de 28 de ani, are antecedente penale şi a fost recent eliberat din închisoare. Cuplul mai are trei copii, iar cel mai mic dintre ei a împlinit un an. 

Fluxul de știri
0